Ericka Jane på SPOT

Ericka Jane spot festival
10-05-17
Af: 
Tina Schmidt

Ericka Jane

Voxhall, lørdag klokken 18:45

”Bajerne bider slet ikke på mig i dag”, siger fyren, der omtåget klamrer sig til sin ven. SPOT er på vej over i lørdag aften, og øl udskiftes med bredfyldte sjusser. Aftenstunden varsler også andre overgange – valget mellem fast føde eller fortsættelsen af flydende kost, som den unge herre ovenfor. Det er også nu aftenen står og falder imellem fest eller jammerdruk.

Enter: Ericka Jane.

Ericka Jane har på kort tid opnået anseelig popularitet og spilletid på især P3, efter hun som 16-årig blev en YouTube kendis. Den hurtige succes virkede dog ikke til at have steget hende til hovedet, og hun udtrykte gentagne gange sin taknemmelighed/nervøsitet over publikums fremmøde.

Hun var der på rette tid og med den rette mængde pop til at forvandle eftermiddagsdødsejlerne til lalleglade dansere. I hvert fald så længe koncerten stod på.

Bortset fra lidt startnervøsitet over at huske teksten til en sang, hun havde færdiggjort et par dage forinden, var der ikke så meget slinger i valsen med Ericka Jane. Hun insisterede på en popfest og fik den. Det velvillige publikum skrålede med på ”Favourite lie” og ”Bad like you”, inden de igen blev sendt ud i aftenen til valget mellem fest og jammer, nu måske lidt mere overbevist om det første.

Lyt til Ericka Jane: