Genre: 

Kellermensch feat. Who Killed Bambi

Spot Festival 2017
08-05-17
Af: 
Tina Schmidt, Aabenraa Bibliotekerne

Kellermensch feat. Who Killed Bambi
Store Sal, Musikhuset
Spot Festival 2017

Når strygerensemblet, Who Killed Bambi, går i lag med kunstnere, plejer det at være dem, der stjæler hele scenen. Ikke denne gang. Strygerdamerne måtte pænt holde sig i eget hjørne, mens Kellermensch for deres part sørgede for at skridte scenen af og efterlade sig et spor af smadrede instrumenter og mikrofonstativer. Der var den aldrig stillestående bassist, der taktfast skridtede scenen af som en rank spansk matador, der gradvist opildnede tyren (det være sig forsanger Sebastian Wolff), der til sidst måtte lukke sit indre uhyre ud.
Til ”Mediocre Man” knækkede den sidste flig af menneskelighed af Wolff. Med mikrofon og ledning tromlede han ud i publikum og mejede alt ned, så langt mikrofonledningen tillod. På sin vis betryggende nok at bæstet var i snor.
… og så dog. Tilbage på scenen voksede vanviddet sig større og større. Tyrefægterens cirkler blev større, Who killed Bambi gav sig til at headbange, og Wolff begyndte at smadre guitaren ved at kaste den i gulvet. Koncerten stoppede først, da bandet blev hevet af scenen.
Rent og vildt vanvid.